Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas iets later zichtbaar na de invoer wordt.
7 berichten.
Peggy Peggy uit Hamme
Amai wat een zaligheid Enorm hiervan genoten Kan ook niet anders door je magische handen Je bent een prachtige dame van binnen en van buiten Ik kom zeker terug Je bent een echte aanrader
Dorien Dorien uit Hamme
Enorm genoten van de lichaamsmassage! Ik kom zeker nog terug. En helemaal niet duur! Goede service!
Philippe Philippe uit Hamme
Zweedse massage was top! Zeker voor herhaling vatbaar ?
Angie Angie
Vandaag voor de 2e keer deze week voetreflexologie gehad. Zoals geweten, gezellige sfeer, passend muziekje en die warme handen! Ontspannen ben je sowieso als je thuiskomt, het is een aangename ervaring om te laten doen. Ik ben tevreden van alles! Bedankt voor de aangename en heel warme babbel die erna was met de uitleg van de behandeling die was geweest. Je bent een heel warme persoon en dat voel je ook in je behandelingen. Bedankt hiervoor en tot snel ?
Angie Angie
Gisterenavond een heerlijke lichaamsmassage gehad en ik heb goed geslapen die nacht! Gezellige sfeer, warme uitstraling, juiste verlichting,juiste muziek en warme handen! Ik heb graag genoeg druk tijdens een massage en je kan en mag dit zelf bepalen. Ze doet zoals je zelf graag hebt. Comfortabele tafel en warmte onder je en boven je, meer moet je niet hebben! Ik kom volgende maand al terug! Bedankt nog! Grtjs ?
Cรฉline Cรฉline uit Hamme
Een heerlijk ontspannen behandeling gehad. Ze neemt de tijd om je advies te geven en stelt je op je gemak waardoor je vanzelf ontspant. Een absolute aanrader is de 'voetreflexologie' een uur lang op en top genieten! Zeer lekkere geuren en een aangename sfeer met de gepaste muziek. Ik kom zeker terug. Dank u voor de geweldige ervaring. ???
Kim Kim
Topmassage! Totaalconcept om u tegen te zeggen...Van de lekkere geuren die je tegemoetkomen bij het binnenkomen, over de perfecte combinatie tussen licht en schaduw, tot de rustgevende muziek en warme handen van deze professionele dame. Met hart en ziel en oog voor detail kan ik zeggen dat je voor mij behoort tot de beste in ons vak..doe zo voort en tot de volgende keer ๐Ÿ˜‰ x