Spraytanning

VANI-T

VANI-T….Celebrities Choice for Eco-Glamour!

De toekomst van een gezonde, snelle, egaal bruine huid! Alleen de essentiële bestanddelen van de hoogste kwaliteit en de zuiverste DHA bereiken onze Vani-t lotions. Door verneveling van de VANI-T lotion met DHA (natuurlijk ingrediënt) over je huid, wordt er een laagje op je huid aangebracht dat binnen enkele uren zorgt voor een vlekkenloze, streeploze, egaal bruine teint. Dit gebeurt door een daarvoor opgeleide, gespecialiseerde, professionele spraytan technician die gebruik maakt van een hiervoor speciaal ontwikkeld apparaat. Je wordt bruin zonder de schadelijke UV-straling van de zon of zonnebank. Je loopt geen gevaar op het risico van huidkanker, huidverbranding, cel veroudering en rimpels. De VANI-T lotion kleurt mooi, natuurlijk bruin op je eigen pigment.

Het blijft 5 tot 10 dagen zitten.

Afhankelijk van je huidtype, voorbereiding en  nabehandeling. Herhaal je de behandeling daarna, dan bouwt zich een diepere kleur op. Wij hebben speciale huidverzorgingsproducten die je helpt zo lang mogelijk te genieten van je VANI-T spraytan teint.

De behandeling zelf duurt ongeveer 10 minuten.

Maar omdat je tijd nodig hebt om je voor te bereiden, houden wij het op 30 minuten.

Je ziet direct resultaat.

De lotion heeft wel enige tijd nodig om te kunnen ontwikkelen. Afhankelijk van de gebruikte lotion op jouw huid, is de tijd die daarvoor nodig is tussen de 1 en 8 uur. In die tijd raden we je aan niet te douchen, zwemmen of intensief te sporten. Hierdoor geef je de spraytan lotion de tijd zich optimaal te ontwikkelen.

Zonnen na een VANI-T spraytan behandeling mag.

Wij raden wel aan om de spraytan lotion eerst goed in te laten trekken in je huid en je te beschermen tegen de UV- straling van de zon door gebruik te maken van een bij jouw huid passende beschermingsfactor.

Je bruine teint behoud je zo lang mogelijk door een VANI-T spraytan behandeling na 5 à 6 dagen nogmaals te herhalen.

Dit helpt om je kleur te verdiepen en de duur van je teint te verlengen. Dit verschilt uiteraard per huidtype. Het is normaal dat je spraytan teint vervaagt net als een door de zon gebruinde huid. Op dezelfde wijze verdwijnt ook een VANI-T spraytan behandeling. Dit is een natuurlijk proces doordat je huidcellen zich om de gemiddeld 7 dagen vernieuwen.

Dat je zo snel mooi, egaal bruin wordt komt door gebruik van DHA in de spraytan lotions.

De werkzame stof in de spraytan lotions is DHA (dihydroxyacetone). DHA is een ketose-suikermolecuul dat reageert met bepaalde eiwitten en aminozuren in de bovenste laag van de huid, waar zich dode, droge huidcellen bevinden. Door die reactie ontstaat binnen korte tijd een stralende bruine kleur op de huid.

DHA is niet gevaarlijk of ongezond.

DHA is een natuurlijke suiker die gewonnen word uit druiven, suikerriet of suikerbieten. DHA is goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration), Health Canada en EU lidstaten. Spraytanning met DHA wordt onder andere ook aangeraden door de Amerikaanse huidkankerorganisatie, de Amerikaanse medische vereniging, de Amerikaanse dermatologische academie en de Amerikaanse kankervereniging.

Voor alle zekerheid wordt een spraytan behandeling niet toegepast op mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwondjes. Ook wordt een spraytan behandeling niet toegepast tijdens een antibioticakuur. Als je last hebt van vitiligo, dan wordt een spraytan juist aangeraden! Als je twijfelt, raadpleeg dan je arts of specialist voordat je een spraytan behandeling boekt.

Als je zwanger bent raden we je aan om toestemming te vragen aan je verloskundige of arts. Dit is wel zo handig omdat het per vrouw kan verschillen.

Er zijn geen nadelige gevolgen bekend over gebruik van spraytanning tijdens de zwangerschap. Wel weten we dat zonnebanken en zonnen in de zon, uitgesloten is tijdens de zwangerschap vanwege schadelijke UV-straling en oververhitting.

Er zijn ook zelfbruinende producten te koop.

Zelfbruinende producten die je kunt kopen in de winkel bevatten een DHA gehalte rond de 3 tot 5%. Het percentage van onze lotions ligt vele malen hoger, namelijk tussen de 8% en 15%! Hierdoor word je teint veel donkerder, ben je direct bruin en ben je verzekerd dat je geen rare strepen, vlekken of oneffenheden krijgt.

Van Do-it-yourself sprays en crèmes tot bodyshampoo. VANI-T has it all! Handig voor als je er onverwachts goed uit wilt zien en geen tijd hebt gehad om een spraytan te boeken. Makkelijk mee te nemen ook voor als je op vakantie gaat. Zo ben je altijd verzekerd van een mooie, natuurlijke bruine teint.

Ga naar webshop

Tarieven:
Volledig lichaam – € 35
Gelaat, decolleté – € 10
Gelaat, decolleté, armen – € 15
Benen volledig – € 15

Spraytanning bij u thuis? +0,40€/km (gerekend via mappy met vertrekpunt Il Riposo)

waarom vani-t