Metamorfose massage

De metamorfose massage zorgt ervoor de je rust vindt bij al je veranderingen en dat je ze een plaats kan geven. Metamorfose massage is een zachte massage. De behandeling wordt uitgevoerd als een lichte aanraking op de reflexzones op de voeten, handen en het hoofd.

Deze zachte helende massagevorm is ontwikkeld door Dr. Robert St. John (1914-1996), arts en reflexoloog, hij noemde deze massagevorm ook wel prenatale therapie. In de prenatale periode wordt namelijk je basis gelegd voor je talenten, je kwaliteiten en voor de belemmeringen die je er steeds weer van weerhouden te zijn wie je werkelijk bent.

Tijdens de metamorfose massage worden handenvoeten en hoofd heel zacht gemasseerd op de zogenaamde prenatale lijnen.

Een metamorfose massage kan helpen blokkades op te ruimen en te verwerken om zo een nieuwe start te maken. Deze vorm van massage werkt heel ontspannend, brengt de geest tot rust en kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen zoals echtscheiding, verhuizing, zwangerschap, verandering van (werk)omgeving.

Deze zachte vorm van massage is geschikt voor volwassenenkinderen en zwangeren. Het kan helpen bij stress gerelateerde en zwangerschap gerelateerde klachten, spanningen, tijdens periodes van verandering of het gevoel ‘vast’ te zitten in je leven. Kan ook worden ingezet bij terminaal zieken.
Kortom de metamorfose massage is voor IEDEREEN geschikt.

Door de metamorfose massage toe te passen kun je ervaren dat er meer is dan wat we kunnen zien, meer dan wat wetenschappelijk te verklaren is. Je kunt ervaren dat er ook een “innerlijke” kant is. Als iets ons raakt, kunnen de gedachten, emoties en opvattingen die bij een herinnering uit het verleden horen, opspelen en ons als het ware vastzetten in de tijd. We zitten vast aan iets wat in het verleden gebeurd is; aan energiepatronen uit het verleden. Deze energiepatronen kunnen de oorzaak zijn van allerlei klachten en ziekten.

De metamorfose massage kijkt niet naar deze klachten of problemen, maar richt de aandacht op iemands innerlijke intelligentie. De innerlijke kracht zal dan zorgen voor de transformatie van oude energiepatronen. Oude patronen die niet meer nodig zijn, verdwijnen en de innerlijke levenskracht (energie) kan weer vrij gaan stromen.

Hoe veel en hoe vaak?

Omdat iedereen verschillend is, kan de massagetherapeut nooit zeggen hoeveel behandelingen nodig zijn. De uitwerking van een metamorfose massage kan nooit voorspeld worden, omdat dat afhangt van de innerlijke intelligentie van degene die de behandeling ontvangt. Sommige mensen voelen zich vol energie, anderen voelen zich ontspannen. Ook kun je je moe voelen als oude spanningen loskomen en afvalstoffen door het bloed afgevoerd moeten worden. Soms zijn de veranderingen duidelijk zichtbaar en soms zijn ze heel subtiel. De metamorfose massage kan leiden tot een algemeen gevoel van meer welbevinden en vertrouwen in het leven. Of tot het geleidelijk loslaten van oude gewoonten en pijn uit het verleden. Zelfvertrouwen en innerlijke kracht neemt toe.

Sessie (+/- 50 min.) – € 40
Bij het onmiddellijk vastleggen van een volgende sessie betaal je slechts € 35 i.p.v. € 40

Lieve jij, momenteel ben ik mijn aanbod aan het herorganiseren.
Hierdoor is het online boekingssysteem tijdelijk buiten gebruik.
Wens je een afspraak te maken?
Contacteer mij dan telefonisch, per sms, messenger of mail.
Tot binnenkort!