Indische massage

In India behoort massage tot de dagelijkse praktijk. De techniek van de Indische massage is duizenden jaren oud en wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt deel uit van de Ayurveda. Ayurveda betekent letterlijk: kennis (veda) van het leven (Ayur).

Indische massage wordt uitgevoerd met warme olie. De voeten, handen en het hoofd zijn de belanrijkste punten om spanning uit het lichaam weg te werken. Blokkades worden opgeheven zodat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen.

Door het rustgevende en ontspannende karakter van Indische massage is deze een uitstekend middel om lichaam en geest in balans te brengen. De Indische massage zorgt voor een heerlijke ontspanning.

Indische massage heeft een helende werking. De huid wordt glad en soepel en de weerstand wordt verhoogd. De spieren ontspannen en de gewrichten versoepelen. De slaap wordt verbeterd en uitputting en stress verminderen. De bloedsomloop en de werking van de lymfeklieren worden gestimuleerd wat een extra zuurstofopname en een snellere afvoer van afvalstoffen tot gevolg heeft.

Tijdens de Indische massage wordt u extra verwend met een scrub van de rug en een afsluiting van de massage met warmtekompressen.

Volledig lichaam 60 min. – € 55

Lieve jij, momenteel ben ik mijn aanbod aan het herorganiseren.
Hierdoor is het online boekingssysteem tijdelijk buiten gebruik.
Wens je een afspraak te maken?
Contacteer mij dan telefonisch, per sms, messenger of mail.
Tot binnenkort!